Att fotografera människor är och har alltid varit vårt huvudfokus. Vårt mål är att varje människa som står framför vår kamera ska trivas och vara bekväm. Efter fotograferingen är genomförd ska du vilja berätta för dina vänner och kollegor om hur kul det var att fotograferas. Några dagar senare ska du sitta och titta på bilden och tänka. Wow de här är den bästa bild på mig jag någonsin sett.

Vi kan fota i vår studio på Storheden i Luleå eller så kan vi komma ut till er och ställa upp en tillfällig studio. Valet är såklart ert.

Även om vårt huvudfokus ligger på att fotografera människor gör vi såklart alla andra typer av fotojobb också. Vi har gedigen erfarenhet inom att fota lokaler, produkter och verksamhet.

Att tänka på

  • Vilken del av företaget du vill ha bilder på? Lokalerna, verksamheten, personalen, produkterna eller ett heltäckande tema?
  • Vad du vill förmedla med bilderna? Vill du att bilderna ska förmedla en så sanningsenlig bild som möjligt av företaget/organisationen eller vill du att bilderna ska vara säljande, rekryterande eller kanske bara roliga?
  • Ungefär hur många bilder vill du ha från respektive sektion, lokal eller produkt?

Prata gärna med personalen innan fotograferingen så att de vet om vad som kommer att hända. Om du vill ha säljande bilder kan det vara bra att städa undan lite innan fotograferingen. Prydligt och avskalat fungerar ofta bäst på bild.

Företagsbilder, produktbilder, fotografer, fotografering, fotograf, Luleå