FÖRETAG - PERSONALPORTRÄTT - REKLAM - PRODUKTER - INTERIÖR

FÖRETAG - PERSONALPORTRÄTT - REKLAM - PRODUKTER - INTERIÖR
KORT SAMMANFATTNING
 • Se våra bilder-->
 • Rak och enkel prissättning. Inga tillkommande kostnader.
 • Alltid nöjd kund garanti
 • Vi kommer till er eller ni kommer till vår studio. Ni bestämmer
 • Snabb leverans
 • Vi lägger stort fokus vid att personer framför vår kamera ska trivas och känna sig bekväma
 • Vi försöker alltid visa företaget från dess bästa sida
 • KONTAKTA OSS för en offert
Image

VARFÖR BILDER?

En hemsida med dåliga bilder får 70% fler interaktioner än en hemsida utan bilder. En hemsida med bra bilder får 85% fler interaktioner än en hemsida med dåliga bilder.

Att ha bra bilder på din hemsida ger ett seriöst intryck och ger er också chansen för er att visa vilka ni är. Det kan vara bilder på er verksamhet, lokaler, produkter eller på era medarbetare. Dåliga bilder gör att ditt företag upplevs billigt, slarvigt och inte alls förtroendeingivande. Så oavsett om ni fotograferar själva eller anlitar en fotograf, välj kvalitet.

Bilder på människor gör att företaget får en mjukare framtoning och verkar mer sympatiska i kundens ögon.

Google och andra sökmotorer ger en sida med bilder bättre placering än en sida utan bilder. Det är också bra att döpa bilderna rätt och ge dem rätt beskrivning. Men det kan vi såklart också hjälpa till med.

ANVÄND INTE BILDER SOM DU HITTAT PÅ NÄTET! Bilder är i allmänhet skyddade av upphovsrätt, vilket gör att du kan bli skadeståndsskyldig om du använder en bild utan lov.

Image

MEDARBETARPORTRÄTT

De anställda är många gånger det viktigaste ansiktet utåt för ett företag. Bra medarbetarporträtt skapar ett personligt och seriöst intryck samt kan användas i många sammanhang, bl.a; på företagshemsidor, i press-releaser, intranät och presentationer. Bra porträttbilder har dessutom blivit allt viktigare i och med den digitala värld vi lever i. Stora delar av kontakten mellan företag och dess kunder sker via olika digitala plattformar, där bilder kompletterar det digitala kundmötet.

Att fotografera människor är och har alltid varit vårt huvudfokus. Vårt mål är att varje människa som står framför vår kamera ska trivas och vara bekväm. Vi kan fota i vår studio på Storheden i Luleå eller så kan vi komma ut till er och ställa upp en tillfällig studio. Valet är såklart ert.

Image

LOKALER OCH VERKSAMHET

Vi lyfter fram er verksamhet på rätt sätt. Vad kan vi hjälpa er att förmedla?

Förutom bilder på er verksamhets miljö och lokaler visar vi gärna personalen "in action" i verksamheten. Sådana bilder visar upp vad ni gör på ett mänskligare plan och skapar mer intresse för ditt företag.

Image

PRODUKT OCH REKLAMBILDER

Även om vi är speciellt förtjusta i att fotografera människor så gör vi nästan allt inom fotografi. Vi har god erfarenhet även när det gäller att fota reklam och produktbilder.

Idag möter du produktbilder överallt. Om du producerar något måste du ha bilder på det. Att sälja en produkt utan bilder idag är nästintill omöjligt. Vi förväntar oss att kunna se vad det är vi ska köpa, både privat och som företag, och vi ställer allt hårdare krav på att produktbilderna är bra och motsvarar den produkt vi sedan får i handen.

Vi strävar alltid efter att era kunder ska få en ”vill ha”-känsla när dom ser era bilder. Bilderna ska presentera produkterna och tjänsterna på ett tilltalande sätt. Om du själv får två bilder att välja på kommer din blick automatiskt att dras till den bättre bilden, oavsett om det är två identiska produkter som säljs.

Image

GRUPPBILDER

Att ta gruppbilder är bra för att visa upp er styrelse och olika arbetslag. Bilderna kan användas på många sätt som exempelvis i verksamhetsrapporter, i marknadsmaterial, för mässor, på webbsidor som illustration av era olika verksamhetsområden mm mm.

Ett problem med gruppbilder är att det ofta tillkommer och eller faller ifrån personer. Ett annat är att det kan vara svårt att hitta miljöer stora nog att alla får plats på ett bra sätt. Det har vi en lösning på! Vi kan fotografera er var och en för att sedan sammanfoga gruppbilder i Photoshop. På så sätt kan man byta ut personer som börjar eller slutar!

I pandemitider kan vi samtidigt hålla tillräckliga avstånd mellan medarbetare och till fotograf då alla fotas enskilt.

gruppbild_företag_fotograf_storheden

INFÖR FOTOGRAFERING

Tänk igenom vad du vill åstadkomma med bilderna.

 • Vilken del av företaget vill  du ha bilder på? Lokalerna, verksamheten, personalen, produkterna eller ett heltäckande tema?
 • Vad du vill förmedla med bilderna? Vill du att bilderna ska förmedla en så sanningsenlig bild som möjligt av företaget/organisationen eller vill du att bilderna ska vara säljande, rekryterande eller kanske bara roliga?
 • Ungefär hur många bilder vill du ha från respektive sektion, lokal eller produkt?

Prata gärna med personalen innan fotograferingen så att de vet om vad som kommer att hända.

Om du vill ha säljande bilder kan det vara bra att städa undan lite innan fotograferingen. Prydligt och avskalat fungerar ofta bäst på bild.

Image